dotiFly mini terarij

28.80

Naj vaši otroci varno opazujejo majhne živali!

S pomočjo dotiFly mini terarija otroci opazujejo in skrbijo za različne majhne živali ter se učijo odgovornega ravnanja z živimi bitji.

Na vrtu, v sadovnjaku ali na travniku z otroci poiščite majhne živali, na primer pikapolonice, gosenice metuljev, zlate minice… in jih skupaj z njihovo hrano previdno naselite v mini terarij. Živali opazujte, po potrebi dohranite in ponudite vodo, po nekaj dneh pa izpustite nazaj v naravo. Naenkrat v mini terarij naselite samo eno vrsto živali. Mini terarij uporabite večkrat brez skrbi, da bi majhne živali pobegnile. 

Pri opazovanju so otroku v pomoč navodila, literatura in delovni listi. Lahko pa se dodatno zaposli z izdelavo izvezenke, igre “pravilno sestavi sedempiko polonico” ali drugih iger in idej za ustvarjanje.

Mini terarij je primeren za otroke od 5. leta starosti oziroma po presoji staršev, ko je otrok sposoben skoraj samostojno poskrbeti za živo bitje. 

Z nakupom podpirate majhno lokalno podjetje in trajnostno rabo. 

Šifra: PIKA_2 Kategorija:

Opis

Mini terarij je izdelan iz bukovega lesa, kakovostnega pleksi stekla in obilo ljubezni v naši butični delavnici. S skrbno ročno dodelavo je vsak mini terarij edinstven.

Poleg mini terarija za opazovanje majhnih živali boste prejeli tudi pravo rastlino z zemljo.

Mini terarij je popolnoma razstavljiv (razen lončka za rastlino, ki je zaradi varnosti prilepljen na leseno dno), zato se posamezne dele pred ponovno uporabo lahko opere z vodo in dobro posuši na zraku.

Vsi naši izdelki so narejeni z mislijo na enostavno in dolgotrajno uporabo. Če se kateri od sestavnih delov poškoduje, obrabi ali izgubi, jih lahko naročite v naši spletni trgovini.

Prosimo, da ob naročilu izdelka izberete priporočeno pošiljanje – večji paketi.

Z veseljem vam pomagamo, če imate dodatna vprašanja pred nakupom ali naletite na težave pri uporabi. Pokličite nas na 031 222 058 (Nina) ali nam pišite na info@dotifly.com.

Dodatne informacije

Teža 0.4 kg
Dimenzije 10 x 10 x 10 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Za pravilno delovanje uporabljamo piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.Strinjam se